Logopediepraktijk Spraakplein


108 2625 SN Den Haag

Over Logopediepraktijk Spraakplein

In april 2017 is logopediepraktijk Spraakplein opgericht door Melissa Geers & Sarah van der Waal. Op dit moment zijn er verschillende logopedisten werkzaam in de praktijk. Allen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

U kunt bij ons terecht met vragen over taal, spraak, afwijkende mondgewoonten / slikken, stotteren en auditieve vaardigheden. Voor overige hulpvragen adviseren wij u een andere logopediepraktijk te benaderen omdat zij mogelijk meer ervaring hebben die passend is bij uw hulpvraag. Er worden in onze logopediepraktijk zowel kinderen als volwassenen gezien. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat logopedie van 0 tot 18 jaar volledig zal worden vergoed vanuit het basispakket. Vanaf 18 jaar valt logopedie onder het eigen risico.

Logopediepraktijk Spraakplein is gevestigd in Delft en Den Haag. Er zijn 2 locaties te vinden in Delft (Gezondheidscentrum Voorhof, Aart van der Leeuwlaan 10 & Gezondheidscentrum Buitenhof, Händellaan 108) en er is 1 locatie gevestigd in Den Haag (OBS de Zuidwalschool, Zuidwal 47).

U kunt ons bereiken per telefoon 0681688117/ 0681688135, email info@logopediespraakplein.nl of middels ons contactformulier op de website www.logopediespraakplein.nl.