Het Praathuis Nijkerk


Fluitekruid 5 3863 DZ Nijkerk
06 36262845 Klik om te bellen

Over Het Praathuis Nijkerk

Het Praathuis Nijkerk -- praktijk voor logopedie en kinderpsychologie -- is een praktijk speciaal voor jonge kinderen waarbij het praten en communiceren niet goed op gang komt.

Niet alle kinderen leren ‘vanzelf’ praten. En als ouder weet je soms niet wat er nog meer voor nodig is om je kind ‘aan het praten’ te krijgen. Dat kan heel frustrerend zijn voor kind én ouders.

De communicatie tussen ouder en kind is de basis voor het leren van taal. Ouders zijn de meest vertrouwde personen voor hun kind en brengen de meeste tijd met hun kind door. Als logopedist en kinderpsycholoog help ik ouders bij het leren gebruiken van technieken en strategieën waarvan bekend is dat ze effectief zijn. Ouders helpen mij door mij inzicht te geven in hun situatie en de unieke eigenschappen van hun kind. Zo kan ik de behandeling afstemmen op de persoonlijke behoeften van ouders en kind en werken we samen aan de taalontwikkeling.

Het Praathuis kan o.a. hulp bieden als:

- uw kind van 1½ jaar minder dan 50 woordjes zegt of moeite heeft met het begrijpen van taal

- uw kind van 2 jaar nog geen zinnetjes maakt van 2 woorden

· uw kind van 3 jaar nog moeite heeft met het maken van langere zinnen

Het Praathuis is laagdrempelig. Heeft u een vraag of twijfelt u of uw kind hulp nodig heeft, bel dan gerust voor overleg.

Het Praathuis Nijkerk in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen

Behandeling van klachten

Communicatieproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Taalproblemen

Certificeringen

Hanen-therapeut

Team

Onze locatie

Het Praathuis Nijkerk


Fluitekruid 5 3863 DZ Nijkerk
06 36262845 Klik om te bellen