Het Stemhuis


Joan Mirostraat 9 3544 NS Utrecht
0614529945 Klik om te bellen

Over Het Stemhuis

Het Stemhuis is een stemgespecialiseerde logopediepraktijk gevestigd in Leidsche Rijn Utrecht.

We behandelen stemklachten bij het spreken zoals heesheid, keelpijn, of een instabiele, zachte of juist te harde stem, zangstemklachten, globusklachten (ook wel brok in de keel genoemd of het gevoel dat er 'iets' zit) articulatie en ademklachten en zijn gespecialiseerd in manuele facilitatie van de larynx (massage). Om extra ondersteuning te kunnen bieden aan cliënten bij het doen van hun oefeningen werken we met Voice Buddy.

Daarnaast verzorgen wij trainingen en workshops met als uitgangspunt je stem. Denk hierbij aan een masterclass 'spreken met vertrouwen' of een preventie traject 'Gezond stemgebruik voor de klas'. Dit doen wij voor beroepssprekers, zoals docenten, advocaten, telefonisten, acteurs en zangers en eigenlijk voor iedereen die zijn stem verder wil ontwikkelen. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband.

We zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de NVLF en zijn altijd bezig onszelf up to date te houden door het volgen van verdiepende trainingen en workshops.

Laat je stem klinken

Het Stemhuis in het kort

Behandeling van

Artiesten
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Ademtherapie
Articulatieproblemen
Globusklachten en stemstoornissen
Hyperventilatie
Larynxmanipulatie
Stemtraining
Zang

's avonds geopend

Ja

Team

Artikelen

Stem en empatisch vermogen bij videocalls

Dat het soms belangrijker is hoe iets wordt gezegd dan wat er wordt gezegd, wist je waarschijnlijk al. Maar weet je dan ook dat mensen beter snappen wat er in iemand omgaat als ze alléén naar de stem...

Onze locatie

Logo Het Stemhuis

Het Stemhuis

Het Stemhuis


Joan Mirostraat 9 3544 NS Utrecht
0614529945 Klik om te bellen