Kernlogopedie


Tugelastraat 3E 2035 LB Haarlem
06 38175802 Klik om te bellen

Over Kernlogopedie

Mijn naam is Giulia Bijvoet. Ik bied logopedische thuisbegeleiding voor kinderen en jongeren die niet of nauwelijks spreken in Haarlem en omgeving. 

Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden van je kind en we zoeken samen naar passende Ondersteunde Communicatie (OC). Deze ondersteuning zorgt ervoor dat je kind zich kan uiten, waardoor er verbinding kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een spraakcomputer, een ja/nee kaart, gebaren, pictogrammen of een dagschema.

Ik bied diverse logopedische diensten aan om je kind te begeleiden en maak gebruik van verschillende werkvormen en methodieken. Waaronder de Floorplay methodiek om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de LOeS-werkwijze om niet-sprekende kinderen te leren lezen. Naast logopedist ben ik ook preverbaal logopedist en help ik kinderen met een beperking bij het leren eten en drinken. Hierbij zet ik ook graag OC in!

Elk kind zie ik als een bloem waarbij de bloemblaadjes als het ware de bagage zijn; de ervaringen, beperkingen, overtuigingen die je in je leven bij je draagt. Ik vind het belangrijk om naar de kern van die bloem te kijken. De kern is zuiver en puur!

Mijn motto is: samen plezier hebben in verbinding! Zie voor meer informatie: www.kernlogopedie.nl 

Kernlogopedie in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Mensen met een verstandelijke beperking

Behandeling van klachten

Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Taalproblemen

Onze locatie

Kernlogopedie


Tugelastraat 3E 2035 LB Haarlem
06 38175802 Klik om te bellen