Kinderlogopedie Reinders


Tooropstraat 43 6813 KS Arnhem
06 13398848 Klik om te bellen

Plezier in communicatie staat voorop
Gespecialiseerd in kinderen
De hulpvraag staat centraal

Over Kinderlogopedie Reinders

Over ons
Kinderlogopedie Reinders is een logopediepraktijk in Arnhem Noord die kwalitatieve ondersteuning biedt bij hulpvragen op het gebied van taal, spraak, lezen/spelling, gehoor en afwijkende mondgewoonten. De praktijk is gespecialiseerd in OMFT en afwijkende mondgewoonten bij 0-4 jaringen. Bij ons staat de zorg voor uw kind centraal en streven wij ernaar om hen zo goed mogelijk te helpen bij het ontwikkelen van hun communicatieve vaardigheden.

Spelend leren
Wij geloven in de kracht van spelenderwijs leren. Onze logopedische behandelingen zijn dan ook gericht op het creëren van een stimulerende omgeving waarin uw kind zich veilig voelt om nieuwe vaardigheden te ontdekken en toe te passen. Binnen de behandeling gebruiken we verschillende methodes en materialen die aansluiten bij de interesses en leeftijd van uw kind.

Aandacht
Bij Kinderlogopedie Reinders staat persoonlijke aandacht voorop. We vinden het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met zowel u als ouder als met uw kind. Door goed naar uw verhaal te luisteren en samen te werken, kunnen we een behandeling op maat aanbieden die gericht is op het verbeteren van de taal- en spraakvaardigheid van uw kind.

Contact
Het welzijn van uw kind staat centraal bij Kinderlogopedie Reinders. Wij staan voor u klaar om samen met u de beste behandeling voor uw kind te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen werken we aan een toekomst waarin communicatie moeiteloos verloopt voor uw kind!

Plezier in communicatie staat voorop

Foto's

Kinderlogopedie Reinders in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Kinderen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Leesproblemen
Minimum spreeknormen
Omft
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Taalproblemen
Werkgeheugentraining

Team

Onze locatie

Kinderlogopedie Reinders


Tooropstraat 43 6813 KS Arnhem
06 13398848 Klik om te bellen