Logopediepraktijk der kinderen


Portus 6 3176 TG Poortugaal
06-42742603 Klik om te bellen

Over Logopediepraktijk der kinderen

Logopediepraktijk der kinderen is een multidisciplinaire praktijk met een combinatie van logopedie en orthopedagogiek. De praktijk heeft sinds 2001 een vestiging in Rotterdam Hillegersberg en is in 2017 ook in Poortugaal gevestigd.

In de praktijk wordt begeleiding gegeven aan volwassenen en kinderen op het gebied van stem, spraak, taal en gehoor. Daarnaast biedt de praktijk diagnostisch onderzoek en leerbegeleiding aan, bijvoorbeeld op het gebied van lezen, spellen en beelddenken.

 

Door de combinatie van logopedie en orthopedagogiek ontstaat een brede kijk op de ontwikkeling van kinderen, waarbij het werken vanuit mogelijkheden en talenten centraal staat. De visie van de praktijk is “Enkel met het hart kan men goed zien. Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen”.

Naast gezond verstand speelt ook de intuïtie mee door goed te kijken en te luisteren naar wat iemand zegt en doet. Met oprechte aandacht ontstaat een vertrouwde sfeer, waarin iemand zichzelf kan zijn; een voorwaarde om nieuwe dingen te kunnen leren. Er wordt veel aandacht besteed aan het op maat maken van oefeningen, die praktisch toepasbaar zijn en met enthousiasme worden gebracht. Iedereen leert op een eigen manier en verdient dus ook een eigen benadering!

Logopediepraktijk der kinderen in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Kinderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Communicatieproblemen
Dyslexie
Leesproblemen
Minimum spreeknormen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Spraakafzien bij doofheid/slechthorendheid
Stemtraining

Onze locatie

Logopediepraktijk der kinderen


Portus 6 3176 TG Poortugaal
06-42742603 Klik om te bellen