Logopediepraktijk Judith


't Rond 1 4285 DE Woudrichem
0638536244 Klik om te bellen

Over Logopediepraktijk Judith

De juf spreekt je aan, misschien is het een goed idee om eens naar een logopedist te gaan. Misschien had je zelf al eens getwijfeld over de ontwikkeling van je kind. Misschien helemaal niet. Tot een paar jaar geleden werden kinderen van 5 jaar gescreend op school door een logopedist. Door bezuinigingen is dit in de meeste gemeenten niet meer mogelijk. Dat is jammer. Hoe jonger het kind, hoe meer het kan leren op taalgebied. Bij twijfel is het goed een logopedist te raadplegen. Maar wat doet zo’n logopedist nou eigenlijk en wanneer trek je aan de bel?
Een logopedist behandelt kinderen die moeite hebben met communiceren. Communicatie is een breed begrip. Er komen kinderen die problemen hebben met taal, tweede taalverwerving, articulatie of afwijkend mondgedrag.
Je kunt mij vrijblijvend mailen of bellen als je vragen hebt. Als het nodig is maken we een afspraak voor een screening. Tijdens de screening kijk ik of logopedie zinvol is voor jouw kind.
Heb jij twijfels over de ontwikkeling van je kind? Trek dan aan de bel. Die twijfels heb je vast niet voor niets!Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen wanneer ze bij mij in behandeling komen. Het werken aan een vertrouwensband staat voor mij bovenaan. Vanuit dit vertrouwen kunnen we werken aan het verbeteren van de communicatie.  Belangrijk is dat er een veilige leeromgeving ontstaat waarin uw kind zich verder kan ontwikkelen.
Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de behandelingen leuk en leerzaam zijn en dat uw kind graag naar logopedie toe gaat.

Logopediepraktijk Judith in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen

Behandeling van klachten

Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Leesproblemen
Omft
Spraak- en taalontwikkeling
Taalproblemen

Onze locatie

Logopediepraktijk Judith


't Rond 1 4285 DE Woudrichem
0638536244 Klik om te bellen