Logopediepraktijk Spreekwijs


Vendelier 18 3927 WD Renswoude
0646384955 Klik om te bellen

Over Logopediepraktijk Spreekwijs

Logopediepraktijk Spreekwijs in Renswoude geeft logopedische behandelingen aan jong en ouder. In mijn praktijk staat de hulpvraag van de cliënt, of diens omgeving centraal. Ik kijk naar de beste benadering voor elke volwassene, jongere of elk kind en waar nodig in multidisciplinair verband.
Per 1 september 2017 is de praktijk in het nieuwe eerstelijns gezondheidscentrum van start gegaan. Alles bij elkaar onder één dak met moderne faciliteiten, een goede bereikbaarheid en de ultieme mogelijkheid tot multidisciplinaire samenwerking.

Ik behandel mensen van alle leeftijden, juist van jong tot oud. Ik heb me naast de reguliere logopedie in verschillende aandachtsgebieden gespecialiseerd. Dat is de preverbale logopedie (d.w.z. eet- en drinkproblemen bij baby's en jonge kinderen), vroege communicatieproblemen bij baby’s en jonge kinderen, stotteren, taalontwikkelings- en articulatiestoornissen bij 0-6 jarigen maar ook ouderen die een CVA of ander niet aangeboren hersenletsel hebben.

Iedere vrijdagochtend van 10:00-11:00 is er een gratis inloopspreekuur en op mijn website kunnen meteen afspraken worden gemaakt.

Logopediepraktijk Spreekwijs in het kort

Behandeling van

Baby's
Jonge kinderen
Kinderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Dysartrie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Minimum spreeknormen
Omft
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spraak- en taalontwikkeling
Stemtraining
Stotteren

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logopediepraktijk Spreekwijs


Vendelier 18 3927 WD Renswoude
0646384955 Klik om te bellen