Logopediepraktijk Zwolle-Zuid


Democratenlaan 88 8014 VC Zwolle
0384652601/ 0644541355 Klik om te bellen

Over Logopediepraktijk Zwolle-Zuid

U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van adem, stem, kaakproblemen, spraak, taal, auditieve verwerkingsproblemen en afwijkend mondgedrag bij zowel bij kinderen als volwassenen. De hulpvraag van u of uw kind, verdient maximale aandacht. Wij zijn binnen logopediepraktijk Zwolle-Zuid beide opgeleid tot allround logopedisten, maar hebben ons door na- en bijscholing gespecialiseerd. Zo zetten wij onze kwaliteiten in, om deskundige, gespecialiseerde zorg aan onze cliënten te bieden, zorg met een menselijk gezicht en op maat gesneden. Zo hopen wij bij te dragen aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van cliënten, waardoor hun individuele ontwikkelingskansen kunnen vergroten. Wij bundelen vakmanschap, verantwoordelijkheid en plezier om te inspireren en te ontwikkelen.
Alle logopedisten die werkzaam zijn bij logopediepraktijk Zwolle-Zuid zijn lid van de vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.

VISIE
De logopedische zorg en de organisatie daarvan dienen plaats te vinden volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten. De cliënt staat centraal en de zorg is afgestemd op de hulpvraag.

Logopediewerkt!! 

  What do you want to do ? New mailCopy

Logopediepraktijk Zwolle-Zuid in het kort

Behandeling van

Beroepssprekers
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Ademtherapie
Afasie
Articulatieproblemen
Communicatieproblemen
Hyperventilatie
Larynxmanipulatie
Minimum spreeknormen
Omft
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spraak- en taalontwikkeling
Stemtraining
Taalproblemen

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

Hanen ouder cursus

Team

Onze locatie

Logopediepraktijk Zwolle-Zuid


Democratenlaan 88 8014 VC Zwolle
0384652601/ 0644541355 Klik om te bellen