Logopedisch Centrum Haarlem


Spaarndamseweg 90 2021 CB Haarlem
023-5260628 Klik om te bellen

Over Logopedisch Centrum Haarlem

Wij richten ons op het vergroten van de kwaliteit van leven van onze medemensen met logopedische problemen. Dit doen wij door hen te helpen de eigen mogelijkheden voor communicatie en eten en drinken optimaal te benutten, waardoor deelname aan de samenleving verbeterd of weer mogelijk wordt.

Wij zijn verschillende logopedisten met ieder onze eigen kwaliteiten, waardoor wij zorg op maat kunnen bieden in verschillende opzichten, zowel op het gebied van stoornissen als op het gebied van benaderingswijze. Wij geven elkaar de ruimte om dit op een eigen wijze te doen, waarbij de kernwaarden zoals vriendelijkheid, enthousiasme, bevlogenheid en openheid vanzelfsprekend zijn.

Wij zijn kwaliteitsgeregistreerd op verschillende terreinen van de logopedie en kunnen totale logopedie bieden op kwalitatief hoog niveau.

Logopedisch Centrum Haarlem bestaat uit 5 locaties;
Haarlem-centrum (Spaarndamseweg), gezondheidscentrum Schalkwijk (Briandlaan), Haarlem-Oost (Amsterdamsevaart), op de Zuiderpolderschool en basisschool De Meer. De locaties bereikbaar op telefoonnummer: 023-5260628. Contactformulier is via de website in te vullen. 
Specialisaties binnen de praktijk:: stotteren, verworven neurologische stoornissen (o.a. afasie, dysarthrie, Parkinson en slikstoornissen), dyslexie, OMFT en jonge, niet of nauwelijks sprekende kinderen.

Logopedisch Centrum Haarlem in het kort

Behandeling van

Baby's
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Communicatieproblemen
Dysartrie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Hyperventilatie
Minimum spreeknormen
Omft
PLVT bij Parkinson
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Stemtraining
Stotteren
Taalproblemen

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logopedisch Centrum Haarlem


Spaarndamseweg 90 2021 CB Haarlem
023-5260628 Klik om te bellen