Logopedisch Centrum Noord


Emingaheerd 8a 9736 GA Groningen
050-5419100 Klik om te bellen

Over Logopedisch Centrum Noord

Communiceren is een basisbehoefte voor jong en oud. Met onze logopedie ondersteunen wij u of uw kind hierin graag. Een team van ervaren, gecertificeerde en klantvriendelijke logopedisten staat voor u klaar!

Het Logopedisch Centrum Noord biedt logopedie volgens de hoogste kwaliteitseisen (HCA gecertificeerd). Dit betekent voor u dat wij logopedie op maat kunnen bieden afgestemd op de vraag van u of uw kind. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij kinderen als volwassenen. Naast de behandeling van gangbare logopedische problemen bieden onze specialisten ook hele specifieke zorg. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van bijvoorbeeld: stotteren, begeleiding bij Downsyndroom, slikrevalidatie, eet- en drinkproblemen, OMFT, stemtraining en Dyslexie/lees- en spellingsproblemen.

Wij zijn alle werkdagen geopend en indien nodig ook buiten kantooruren of komen wij bij u thuis. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract.

De praktijk leert dan een combinatie van professionaliteit en klantvriendelijkheid tot optimale resultaten leidt. Daarom gaan onze logopedisten op een rustige en vriendelijke manier met u of uw kind om. Een prettige samenwerking met u is voor ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast werken wij samen met kinderartsen, huisartsen, tandartsen, orthodontisten, leerkrachten, ergotherapeuten en kinderfysiotherapeuten. Uiteraard altijd in goed overleg met u als cliënt.

Foto's

Logopedisch Centrum Noord in het kort

Behandeling van

Baby's
Jonge kinderen
Kinderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Dysartrie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Hyperventilatie
Leesproblemen
Minimum spreeknormen
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Spraakafzien bij doofheid/slechthorendheid
Stemtraining
Stotteren

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logopedisch Centrum Noord


Emingaheerd 8a 9736 GA Groningen
050-5419100 Klik om te bellen