LogoPlus, Logopedisch Centrum Rotterdam- ParamediPlus


Voorburgstraat 14 3037 PM Rotterdam
010-8200172 Klik om te bellen

Over LogoPlus, Logopedisch Centrum Rotterdam- ParamediPlus

Logopediepraktijk LogoPlus - logopedisch centrum Rotterdam De praktijk bestaat in deze vorm sinds 2011 en is gevestigd in Rotterdam. Deze praktijk is een voortzetting van de al sinds 1985 gevestigde praktijk 'Logopedisch Centrum Rotterdam Noord'. De praktijk bestaat uit 6 vestigingen en er werken bij ons meerdere logopedisten met verschillende specialisaties. U kunt voor alle logopedische klachten bij ons terecht. Lees op onze website op de pagina 'Over Logopedie' meer over wat logopedie bij ons voor u of voor uw kind kan betekenen. Plus voor kwaliteit

Alle logopedisten van LogoPlus zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Om hierbij ingeschreven te staan, dient de logopedist aan verschillende kwaliteitseisen te voldoen. Zo moet zij voldoende behandelingen per jaar geven en jaarlijks diverse cursussen, workshops en symposia volgen. 

Naast actieve deelname aan diverse kwaliteitskringen met andere logopedisten, nemen de logopedisten van LogoPlus ook deel aan de zorggroep voor logopedisten in Rotterdam, Zoloro, met als doel om samen met collega's op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot het vakgebied in de regio Rotterdam en door te netwerken de beste zorg voor de patiënt te kunnen leveren.


Plus voor samenwerken

Onze locaties zijn gevestigd binnen multidisciplinaire centra of binnen een schoolgebouw, zo werken de logopedisten altijd nauw samen met de aanwezige disciplines. Onze locaties zijn: 

 Humanitas - Bergweg, een woonzorgcomplex in Rotterdam Noord.

 ParamediPlus, een paramedisch gezondheidscentrum in Rotterdam Noord.

 Gezondheidscentrum Alexander.

 Gezondheidscentrum Rotterdam Noord.

 Prinses Julianabasisschool

 Basisschool de Fontein

Binnen paramedisch centrum ParamediPlus, leveren onze logopedisten ook een actieve bijdrage aan Kindercentrum OctoPlus. Hier is multidisciplinaire diagnostiek en behandeling mogelijk bij kinderen. Meer informatie over dit intensieve samenwerkingsverband vindt u op de website www.paramediplus.nl/kindercentrum-octoplus.

Verder werkt LogoPlus op alle locaties ook samen met verschillende andere disciplines in de regio, zoals: huisartsen, kno-artsen, tandartsen, orthodontisten, fysiotherapeuten, kinderpsychologen, orthopedagogen, peuterspeelzalen, (basis)scholen, de Koninklijke Auris Groep, Rijndam Revalidatiecentrum, PPO Rotterdam, het Sint Fransiscus Gasthuis, het Erasmus MC en de andere ziekenhuizen. Ook is er een samenwerking met kinderdagverblijf met een Plus: “Dikkertje Dap”.


Plus voor bereikbaarheid 
Onze praktijkruimtes zijn modern ingericht en ze zijn ook prima bereikbaar (met het openbaar vervoer). Voor meer informatie zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar (0108200172) per mail via info@logoplus-rotterdam.nl en ook via het Contactformulier op onze website.

LogoPlus, Logopedisch Centrum Rotterdam- ParamediPlus in het kort

Behandeling van

Baby's
Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Mensen met een verstandelijke beperking
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Broddelen
Communicatieproblemen
Copd
Dementie
Dysartrie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Hyperventilatie
Leesproblemen
Minimum spreeknormen
N.D.T. Training
Omft
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Spraakafzien bij doofheid/slechthorendheid
Stemtraining
Stotteren
Taalproblemen

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

LogoPlus, Logopedisch Centrum Rotterdam- ParamediPlus


Voorburgstraat 14 3037 PM Rotterdam
010-8200172 Klik om te bellen