Praktijk Stotter Vrij


van Gilsstraat 20 5751 CK Deurne
0626945377 Klik om te bellen

Over Praktijk Stotter Vrij

Praktijk Stotter Vrij staat voor vrijheid ervaren in het spreken. Als vloeiend spreken niet vanzelfsprekend is dan is het fijn als iemand je begrijpt en je op weg kan helpen. Als ouder kun je je behoorlijk ongerust maken over je zoon of dochter die stottert. Als jezelf ontvloeiend kan dit behoorlijk frustrerend zijn als je de ene keer vloeiend spreekt en het volgende moment hapert. Misschien heb je het stotteren geaccepteerd en staat het je niet meer in de weg in je dagelijkse leven. Misschien heb je er nog wel moeite mee.

Binnen de therapie ga ik met je opzoek naar een zo vloeiend mogelijke en vrije manier van spreken. Mijn overtuiging en ervaring is dat je meer uit je leven kunt halen als je bereid bent tot zelfontplooiing en ontmoeting met jezelf en de omgeving.

Wie ben ik: 
Mijn naam is Floortje Cobelens, praktijk eigenaar van Praktijk Stotter Vrij. Na mijn HBO opleiding Logopedie heb ik me via de European Clinical Specialization in Fluency Disorders (ECSF) gespecialiseerd als stottertherapeut. Ik heb ervaring met verschillende soorten therapieën binnen de stottertherapie, waaronder emotioneel gerichte therapie en gedragstherapie. Ik ben geschoold als ACT- trainer (Acceptace andCommitment Therapy) en Integrale Yogadocente voor kinderen, jongeren en volwassenen. Beide zijn waardevol om in te zetten binnen de stottertherapie. Naast de individuele therapie geef ik ook groepstherapie. Ik ben een van de therapeuten bij de VIP- training, een groepstherapie voor volwassenen van het Integraal Zorgtraject Stotteren (IZS). 

Foto's

Praktijk Stotter Vrij in het kort

Behandeling van

Jonge kinderen
Jongeren
Kinderen
Mensen met een verstandelijke beperking
Ouderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Ademtherapie
Broddelen
Hyperventilatie
Stemtraining
Stotteren

Onze locatie

Praktijk Stotter Vrij


van Gilsstraat 20 5751 CK Deurne
0626945377 Klik om te bellen