Vallen Logopedisten


Dominicushof 5 6042 NG Roermond
0475-320626 Klik om te bellen

Over Vallen Logopedisten

Meer dan 30 jaar logopedische zorgverlening in Roermond en omstreken.

Graag laten wij u kennis maken met ons team van 9 logopedisten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werken vanuit 6 locaties in Roermond en Swalmen.

Wanneer u als volwassene of uw kind problemen heeft op het gebied van spraak, taal, stem, ademing en/of op het gebied van slikken, eten en drinken, dan staat ons enthousiaste team van ervaren logopedisten voor u klaar. Wij werken mono- en multidisciplinair.

Wij streven ernaar u optimale logopedische zorg te bieden. Dit vindt plaats in onze goed uitgeruste praktijkruimtes of bij u thuis (bij indicatie). Een goede vertrouwensrelatie is ons uitgangspunt . Na een intakegesprek wordt een onderzoeksplan aan u voorgelegd. Na het onderzoek wordt indien nodig een behandelplan opgesteld en afgestemd op uw logopedische behoeften. Binnen twee weken na aanmelding wordt de behandeling gestart. De behandelresultaten worden tussentijds geëvalueerd en het behandelplan mogelijk bijgesteld. Aan het einde van de therapie vindt een eindevaluatie/onderzoek plaats. Wij rapporteren naar en overleggen met de verwijzers en (met uw instemming) met andere betrokkenen.

Middels na-en bijscholing zorgen wij structureel voor verdieping en verbreding van onze kennis en kwaliteiten en zijn wij in staat u diverse onderzoeks- en behandelmethodieken te bieden afgestemd op uw specfieke hulpvraag.

Vallen Logopedisten in het kort

Behandeling van

Baby's
Jonge kinderen
Kinderen
Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Articulatieproblemen
Begeleiding down-syndroom
Communicatieproblemen
Dysartrie
Dyslexie
Eet-en drinkproblemen bij baby's
Eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen
Hyperventilatie
Leesproblemen
Minimum spreeknormen
N.D.T. Training
Slikrevalidatie bij volwassenen
Spellingsproblemen
Spraak- en taalontwikkeling
Spraakafzien bij doofheid/slechthorendheid
Stemtraining
Stotteren

Onze locatie

Vallen Logopedisten


Dominicushof 5 6042 NG Roermond
0475-320626 Klik om te bellen