Viattence Vitaal Logopedie


Eperweg 33 8181 ET Heerde
0578-668560 Klik om te bellen

Over Viattence Vitaal Logopedie

De twee logopedisten van Viattence, Agnes Kleine en Resy van der Laan, zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van volwassenen en ouderen. De logopedisten behandelen aan huis in Wezep, Hattem, Wapenveld, Heerde, Epe, Vaassen en alle omliggende dorpen. Tevens behandelen we op de verschillende locaties van Viattence in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen.

Onze aandachtsgebieden zijn: afasie (taalproblemen), dysartrie (spraakproblemen), communicatie, dysfagie (kauw- en slikproblemen), gehoor, stem, de ziekte van Parkinson en parkinsonismen, dementie. Agnes Kleine en Resy van der Laan zijn geregistreerd afasietherapeut, daarnaast is Resy van der Laan aangesloten bij ParkinsonNet (zie ook de ParkinsonNet zorgzoeker via www.parkinsonzorgzoeker.nl). Agnes Kleine is gespecialiseerd in de manipulatie van de larynx, een specifieke behandelmethode bij stemproblemen.

Binnen het paramedische team van Viattence, Viattence Vitaal, werken we nauw samen met andere paramedici zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de diëtist.

De logopedisten van Viattence Vitaal zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (de NVLF) en het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.

 

Wilt u meer informatie over de Viattence Vitaal logopedisten of wilt u een afspraak maken? Bel dan met 0578 – 668 560. Of stuur een mail naar logopedie@viattence.nl. Neem ook eens een kijkje op de website van Viattence Vitaal Logopedie: www.viattence.nl/logopedie.

Viattence Vitaal Logopedie in het kort

Behandeling van

Volwassenen

Behandeling van klachten

Afasie
Communicatieproblemen
Dysartrie
Slikrevalidatie bij volwassenen
Stemtraining

Onze locatie

Viattence Vitaal Logopedie


Eperweg 33 8181 ET Heerde
0578-668560 Klik om te bellen