Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Terug

Hoe het beste omscholen naar logopedist?

M. Winterink

14-04-2014 | 15:25

Ik wil me laten omscholen. Logopedie heeft mijn interesse, omdat ik 7 jaar zangles heb gehad en weet hoe mijn stem te gebruiken/ademhalingstechniek etc.  Heeft u ervaring met de opleider Pro Educatie? Het betreft de 2-jarige hbo basis logopedie zonder stage. Welke staat goed aangeschreven?   In september start er weer een groep. Is er vraag naar en is stage toch niet belangrijk? Maak je wel een kans als je het papiertje hebt, maar geen praktijkervaring? Ik woon in Hengelo Ov. Zijn er praktijken in mijn omgeving op zoek naar stagiaires? Bedankt alvast voor uw tijd. Mvg, Monique Winterink


  

1 Antwoord

Antwoord van De Kieviet Logopedie
15-04-2014 | 11:18

Beste Monique Winterink,

Helaas heb je na deze 2 jaar nog geen diploma logopedie. Zoals ook gesteld bij Pro-Education; Na deze opleiding kunt u in een verkort programma doorstuderen richting de volledige HBO Bachelor Logopedie.

Je doet hiermee basiskennis op waarna je kunt doorverwijzen naar een logopedist. Stages zijn verplicht om je diploma te kunnen behalen. Ik heb geen ervaring met de HBO-opleidingen van pro-education, wel met de post-HBO opleidingen.

Voor jou is waarschijnlijk de opleiding voor logopedie op het Windesheim in Zwolle het meest logisch.

 

Vriendelijke groet,

Karin Tijs-Hulleman

vrijgevestigde logopedist te Deventer

De Kieviet Logopedie